Saturday, February 22, 2014

En anden komplikation er interferens

En anden komplikation er interferens med nervøse kant, kaldet neuropati, at en klage er prikken. ED DM patienter som følge af forekomst af neuropati koblet med afbrydelse af blodkar funktion. Også undertiden mennesker med diabetes også opleve angst som følge af sygdommen, således at det også kan være en faktor, der påvirker forekomsten af ​​ED.
Så Mr. Arnold er nu håndterer problemet er først og fremmest at kontrollere diabetes, således at komplikationer fra at blive værre
Obat Pembesar Penis Vimaxsammen med ED behandling klaget over. Mr. Arnold blodsukker er ikke blevet velkontrolleret. Formodes at fastende blodsukker, niveauer varierede fra 80 til 120 mg% og blodsukker to timer efter spiser, er 120-160 mg%.
At kontrollere blodsukkeret i diabetes, er der tre ting, du skal gøre, er kost, motion, og hvis ikke løst kræves antidiabetisk medicin.
ED kan helbredes, men det skal identificeres før de faktorer. Hvis de nuværende Mr medicin har bivirkninger, der kan forårsage erektil dysfunktion, kan erstattes med andre lægemidler, der har samme terapeutiske virkning, men forårsager ikke ED. Hertil kommer, at hvis der er psykologiske problemer, der har behov for særlig håndtering sker ved psykiatere. I øjeblikket har fundet forskellige måder at håndtere ED på grund af organiske årsager. Initial behandling kan påbegyndes ved administration af sildenafil at drikke. Alternativt kan værktøjet også være ved hjælp af en vakuumpumpe. Den anden fase, når den indledende fase ikke hjælper, med injektion af narkotika direkte ind i penis eller installation af
Pulau Pramukaudstyr i penis, og den sidste er kirurgi.
For at afgøre, hvilken type behandling, der er passende for Mr. Arnold behov for en komplet indledende undersøgelse og omhyggelig forvejen, så at kende graden af ​​sygdommen kan identificeres, samt de faktorer.

No comments:

Post a Comment